Respiritualizarea. Invata sa fii om

Respiritualizarea. Invata sa fii om

Autori: Constantin Popescu, Alexandru Tasnadi

Anul aparitiei: 2009

ISBN: 978-606-505-164-5

56,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Dupa cum precizeaza autorii, aceasta carte „spune deschis ca vechile zone de confort ale stilurilor de viata din ultimele decenii nu-l conduc pe individul uman spre împlinirea vietii sale. De aceea, [...], prin respiritualizarea fiintei umane, în cadrul familiei, organizatiei, comunitatii sau societatii în general, începe o noua cautare a sensului si scopului vietii, ceea ce determina un mod de a trai mai autentic, mai sanatos.
„Societatea reflecta sanatatea principalelor ei institutii, care exprima, la randul lor, sanatatea familiei, ce caracterizeaza sanatatea individului. Toate elementele intregului viu sunt influentate pana la urma de calitatea actului de conducere. Printr-un proces amplu de respiritualizare se poate dezvolta capacitatea liderilor de a-si conduce mai intai propria viata, pentru a fi apoi capabili sa-i conduca si pe ceilalti. Solutia respiritualizarii propusa de noi in aceasta carte apare imperativa, deoarece asistam la atrofierea functiilor familiei, iar scoala se preocupa tot mai putin de inzestrarea tinerilor cu aptitudinile esentiale pentru viata si de educarea lor in spiritul unor valori durabile.”
„Respiritualizarea hraneste radacinile „pomului” vietii, deoarece numai prin autoguvernare inteligenta se poate ajunge la implinirea vietii. In definitiv, asa cum spunea Abraham Lincoln, „ ...nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai.”
 

Produse asemanatoare