Retele neuronale artificiale. Teorie si aplicatii

Retele neuronale artificiale. Teorie si aplicatii

Autori: Stelian Stancu, Alexandra Maria Constantin

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-787-6

52,40 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Domeniu nou al stiintei, inteligenta artificiala s-a dezvoltat mai intai in sfera tehnica, de data recenta fiind unele aplicatii in sfera economica, si aceasta nu din cauza lipsei de necesitate sau a calitatii rezultatelor obtinute, ci a titlului de noutate, zilnic fiind facuti pasi importanti in aplicarea cu succes a acestei stiinte si in sfera economica. Se poate spune, fara lipsa de modestie, ca aplicarea retelelor neuronale in domeniul economic aduce progrese importante, putand fi considerata, pe buna dreptate, una dintre cele mai mari provocari in domeniul inteligentei artificiale.

Lucrarea este conceputa in ideea de a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa cunoasca aspecte mai mult sau mai putin analitice referitoare la stiinta micro si macroeconomica, din perspectiva aplicarii retelelor neuronale.

Aplicatiile rezolvate au fost concepute in scopul de a explica conceptele fundamentale privind retelele neuronale si, totodata, pentru intelegerea in profunzime a aplicarii acestora in modelarea economica si in alte domenii si, nu in ultimul rand, in scopul fixarii cunostintelor dobandite.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat