Sisteme informatice. Elemente fundamentale. Editia a II-a revizuita si adaugita

Sisteme informatice. Elemente fundamentale. Editia a II-a revizuita si adaugita

Autori: Cristian Bogdan Onete, Razvan Dina

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-889-7

28,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Cartea prezinta intr-o maniera clara si concisa elementele fundamentale ale utilizarii sistemelor informatice in activitatea economica oferind atat studentilor din invatamantul economic, cat si celor interesati sa aprofundeze fundamentele teoriei sistemelor si a aplicatiilor acestora in administrarea afacerilor posibilitatea intelegerii acestui domeniu.

In primele capitole autorii evidentiaza notiunile esentiale pentru intelegerea teoriei sistemelor si particularitatile utilizarii sistemelor informatice in procesele economice. In continuare sunt prezentate instrumentele care faciliteaza modelarea si fundamentarea proceselor de luare a deciziei, precum si modalitatile de utilizare a inteligentei artificiale si a sistemelor expert in administrarea afacerilor. In final se insista pe specificul administrarii afacerilor, cu ajutorul sistemelor informatice, in turism si marketing.

Cartea este de un real folos atat studentilor, cat si celor interesati sa inteleaga si sa aprofundeze particularitatile folosirii sistemelor informatice in administrarea afacerilor.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat