Software pentru managementul proiectelor. Microsoft Project 2010

Software pentru managementul proiectelor. Microsoft Project 2010

Autori: Constanta-Nicoleta Bodea, Radu Ioan Mogos, Dragos Marcel Vespan

Anul aparitiei: 2012

ISBN: 978-606-505-561-2

21,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana
Utilizarea unui software pentru managementul proiectelor reprezinta o practica de succes a multor manageri de proiect. Produsele software pentru managementul proiectelor continua sa evolueze in ceea ce priveste facilitatile oferite si interfata cu utilizatorul. Tendinta generala este cresterea integrarii proceselor de managementul proiectelor si apropierea de sisteme de managementul cunostintelor. Instrumentele pentru managementul proiectelor au devenit, treptat, depozite si portaluri de informatii integrate despre proiecte.
 
Microsoft Project 2010 reprezinta unul dintre cele mai utilizate sisteme software pentru managementul proiectelor. De aceea, autorii au considerat utila realizarea unei lucrari care sa prezinte acest sistem, cu ajutorul unor studii de caz, realizate impreuna cu masteranzii din cadrul programului Managementul informatizat al proiectelor, Academia de Studii Economice din Bucuresti: Mardale Daniela, Hirbu Oleg, Ionescu Cristina, Manea Mihai, Guta Adela, Vladescu Raluca si Samareanu Valentin.
 
Lucrarea este utila in special celor care doresc sa se initieze in utilizarea unui sistem software de managementul proiectelor si contine numeroase exemple si screenshot-uri, pentru intelegerea modului de utilizare si a facilitatilor oferite de sistem.

Produse asemanatoare