Statistica avansata. Modelarea fiabilitatii software

Statistica avansata. Modelarea fiabilitatii software

Autori: Adrian Costea

Anul aparitiei: 2009

ISBN: 978-606-505-093-8

25,20 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Unul dintre scopurile acestui studiu doctoral a fost prezentarea unei metodologii unice de analiza a multiplelor caracteristici de calitate ale produselor software.

Cartea este structurata in sapte capitole. In capitolul 1 sunt analizate patru caracteristici de calitate si relatiile intre unele dintre acestea: performanta, dependabilitatea, securitatea si siguranta. Capitolul 2 introduce elementele de baza ale fiabilitatii software, dupa care, in capitolul 3, este tratata "problema cresterii fiabilitatii software", estimand si prezicand fiabilitatea unui program. Capitolul 4 prezinta modelele de fiabilitate in conformitate cu o clasificare unanim acceptata in literatura de specialitate, iar capitolul 5 cele mai importante si utilizate modele de analiza a fiabilitatii software-ului. In capitolul 6 sunt descrise modele de optimizare a fiabilitatii produselor program avand restrictii privind bugetul alocat dezvoltarii acestora. Capitolul 7 abordeaza problema optimizarii fiabilitatii software.

Autorul isi propune sa dezvolte, in viitor, o procedura formala pentru determinarea modelului care da cele mai bune rezultate pe un anumit set de date.
 

Produse asemanatoare