Statistica cu aplicatii. A bilingual introductory statistics textbook

Statistica cu aplicatii. A bilingual introductory statistics textbook

Autori: Miruna Mazurencu-Marinescu

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-594-997-6

33,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

In procesul cunoasterii, statistica utilizeaza o serie de categorii si concepte specifice. Acestea trebuie bine insusite, pentru a evita confuziile si a creste gradul de obiectivitate al concluziilor desprinse in urma analizei statistice.
Cercetarea statistica reprezinta o modalitate de cunoastere a realitatii social-economice, operând cu mijloace specifice. Domeniul statisticii este amplu, si cu cat trece timpul se imbogateste cu noi contributii, aduse de catre specialisti si cercetatori români din institutiile de invatamânt si, nu in ultimul rând, de catre specialisti din Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Dat fiind ca limba engleza reprezinta un mijloc de comunicare standard, atât pentru afaceri, cât si pentru mediul educational, autoarea alege sa prezinte  textul in ambele variante lingvistice, in romana si in engleza.
Textul bilingv ofera o introducere in statistica, impreuna cu aplicatiile respective, care vin in sprijinul identificarii legitatilor statistice care guverneaza fenomenele si procesele social-economice, precum si cu formularea unor judecati privind strategii de natura economica sau politica, in vederea atingerii obiectivelor propuse.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat