Statistica intreprinderii

Statistica intreprinderii

Autori: Octavian Zaharia, Aniela Danciu, Monica Roman

Anul aparitiei: 2005

ISBN: 973-594-628-9

24,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea de fata se adreseaza studentilor Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si in mod deosebit celor de la sectiile Informatica Economica si Cibernetica si Previziune Economica, invatamant de zi si la distanta, fiindu-le un instrument indispensabil in mai buna intelegere si rezolvarea aplicatiilor practice la disciplina “Statistica intreprinderii”. In acelasi timp, lucrarea poate fi utilizata cu succes de catre economisti, manageri sau alti specialisti cu preocupari din mediul economico-financiar.

Structurata pe patru capitole, lucrarea prezinta aspecte variate legate de activitatea economica a intreprinderii, cum sunt cele referitoare la productia de bunuri si servicii, situatia resurselor umane, utilizarea capitalului si analiza cheltuielilor si a rentabilitatii. In cadrul fiecarui capitol, aspectele teoretice sunt completate cu un numar de probleme propuse si rezolvate, precum si cu intrebari tip grila, care au rolul de a fixa cunostintele teoretice dobandite la curs.

Speram ca aceasta carte sa constituie pentru toti cei care o vor folosi un suport util in intelegerea mai usoara a aspectelor economice si financiare care intervin in activitatea agentilor economici, dar si  un sprijin in pregatirea examenelor de catre studentii Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica.
 

Produse asemanatoare