Techniques de negociation. Support de cours, exercices, etudes de cas et sujets proposes à negocier

Techniques de negociation. Support de cours, exercices, etudes de cas et sujets proposes à negocier

Autori: Tatiana Segal

Anul aparitiei: 2009

ISBN: 978-606-505-262-8

18,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Manualul TECHNIQUES DE NEGOCIATION – Support de cours, exercices, etudes de cas et sujets proposés à négocier, al carui titlu original este în limba franceza, (Titlul tradus în limba româna este TEHNICI DE NEGOCIERE, suport de curs, exercitii, studii de caz si subiecte propuse spre negociere) se adreseaza, în special, studentilor din anul III, ciclu licenta, ai Facultatii de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi straine, sectia franceza.
Manualul este structurat în doua parti, o parte teoretica si una practica. În prima parte, teoretica, este dezbatuta, în sase teme, problematica legata de definirea, caracterizarea, principiile negocierii, etapele organizarii unei negocieri, elementele specifice negocierii în cadrul unei organizatii, particularitatile unei negocieri între doua sau mai multe grupuri si caracteristicile negocierii interculturale. În cadrul fiecarui tip de negociere sunt prezentate si tehnicile specifice. Partea a doua, gândita ca aplicatie practica a celei dintâi, cuprinde exercitii, studii de caz si subiecte propuse studentilor în vederea organizarii propriei negocieri. Nu toate aplicatiile practice au solutii date, iar acolo unde acestea exista, sunt de discutat.
Manualul are o ,,Introducere” cu caracter general, fiecare sectiune fiind precedata de o scurta prezentare (,,Argument”).
Bibliografia din final, fara a fi exhaustiva, cuprinde lucrari considerate de baza în studiul negocierilor.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat