Teorie economica generala. Vol. II. Macroeconomie /Editia a doua

Teorie economica generala. Vol. II. Macroeconomie /Editia a doua

Autori: Constantin Popescu, Dumitru Ciucur, Ilie Gavrila, Gheorghe H. Popescu

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-973-594-964-8, 978-606-505-074-7

44,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Macroeconomia, in calitate de disciplina de invatamant, trebuie sa deschida o viziune integratoare cu privire la sistemul economiei ca parte organica a mediului ecologic si social in care functioneaza.

 

Ansamblul economiei este privit in noua editie a „Macroeconomiei” mai mult ca intreg decat ca suma a partilor sale organice. Acest „mai mult” reprezinta contributia sistemului de valori la functionalitatea echilibrata a corelatiilor ecologie-economie, economie-societate, persoana-comunitate, eficienta economica-sanatate economica, valoare adaugata-rationalitate si speranta.

 

Exista astazi un curent de gandire cu caracter transdisciplinar care dezvolta o viziune sistemica asupra vietii in general, a celei sociale si economice in special.

 

Autorii doresc sa aduca in prim-planul studiilor lor aceste aspecte, in concordanta cu exigentele autoguvernarii umane inteligente, folosind cunoasterea stiintifica si experienta de viata pentru formarea valorilor umane autentice in pregatirea viitorilor economisti.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat