Tranzitia catre bioeconomie si impactul dezvoltarii energiei regenerabile in cresterea economica

Tranzitia catre bioeconomie si impactul dezvoltarii energiei regenerabile in cresterea economica

Autori: Mihail Busu

Anul aparitiei: 2021

ISBN: 978-606-34-0359-0

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 133

32,60 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Lucrarea „Tranzitia catre bioeconomie si impactul dezvoltarii energiei regenerabile in cresterea economica” isi propune sa dezvolte un model de analiza a interdependentelor sectoriale, luand in considerare variabilele exogene, precum productia de resurse, cheltuielile de productie, politica guvernamentala, investitiile in tehnologizare, cercetare-dezvoltare si inovare, pentru a evalua perspectivele de transformare a economiei traditionale. 

Capitolele din lucrare imbina elemente de teorie micro si macro economica, precum si econometrica. Cartea este scrisa intr-un mod riguros si prezinta informatii bine documentate, bazate pe un suport bibliografic consistent, de peste saizeci de titluri citate. Noutatea cercetarii realizate in aceasta lucrare vine dintr-o viziune noua asupra perspectivelor bioeconomiei si a impactului acesteia asupra dezvoltarii durabile a tarilor UE, cu accentul principal pe Romania.

Continutul cartii este adecvat nivelului de studiu universitar, atat pentru programele de licenta, cat si pentru cele de masterat, continand atat elemente teoretice, cat si exemple practice bazate pe cercetarile statistice si econometrice.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat