Volei. Indrumar metodic

Volei. Indrumar metodic

Autori: Cristina Hantau

Anul aparitiei: 2016

ISBN: 978-606-34-0023-0

19,50 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Prezenta lucrare „Volei – Indrumar metodic”, prin continutul sau, initiaza, orienteaza si ajuta pe tinerii profesori de educatie fizica ce au specializarea volei, dar mai ales pe cei care profeseaza avand alte specializari, sa predea voleiul in lectia de educatia fizica la orice nivel.

Voleiul, dintre toate celelalte jocuri sportive, are ca specific un anumit grad de dificultate in invatare si mai ales in perfectionarea actiunilor tehnico-tactice. Bagajul motric al acestui frumos sport contine deprinderi cu care nu ne nastem si care necesita timp mai indelungat pentru insusire. Aceste deprinderi trebuie insusite foarte corect inca de la inceput, fiind mult mai greu sa corectam ceva ce s-a invatat gresit. De aceea, autoarea cartii a inclus, la fiecare procedeu tehnico-tactic, enumerarea  principalelor greseli ce se pot strecura in pregatire. Acest indrumar metodic ajuta pe cei interesati sa respecte pasii necesari si sa aleaga mijloacele adecvate pentru fiecare deprindere tehnico-tactica specifica voleiului. Totusi, la multitudinea de mijloace operationale prezentate in aceasta carte se pot adauga multe altele, in functie de imaginatia, talentul si priceperea celui interesat.

Aceasta lucrare poate fi utila specialistilor din domeniu, dar si publicului larg, interesat de acest joc sportiv, deoarece materialul metodic al cartii poate fi dezvoltat pentru nivelul de pregatire la care va fi utilizat.

Produse asemanatoare