Volkswirtschaftslehre. Band 1. Mikroökonomik

Volkswirtschaftslehre. Band 1. Mikroökonomik

Autori: Anca Dachin

Anul aparitiei: 2005

ISBN: 973-594-672-6

19,60 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Acest manual este destinat in primul rând studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de administrarea afacerilor cu predare in limbi straine, Sectia germana. El poate fi util si studentilor de la alte facultati ale Academiei, precum si de la alte universitati, in cazul in care acestia au cunostinte avansate de limba germana si doresc sa invete concepte economice in limba germana.

Obiectivul principal al microeconomiei, ca o componenta a economiei politice si ca disciplina universitara, este de a oferi o idee coerenta a fundamentelor economiei si de a contribui la o gândire economica superioara. Scopul gândirii economice este de a estima beneficiile si ofertele de preturi in afaceri, precum si de a permite continuarea studiului in acest domeniu.
Curriculum-ul, de asemenea, ia in considerare evolutiile recente teoretice si este predat la un nivel intermediar de abstractizare.  Prezentarile formale, graficele si exemplele sunt date pentru a facilita intelegerea de substanta.

Manualul corespunde nivelului de cercetare universitar si ofera o privire de ansamblu asupra principalelor probleme economice, ca si cunostinte de baza in ceea ce priveste conceptele, regulile si constrângerile folosite in activitatea economica a agentilor economici individuali si a pietelor specifice, in context microeconomic.
 

Produse asemanatoare