Wissensmanagement fur Unternehmensfuhrung (Managementul cunoasterii pentru conducerea intreprinderii)

Wissensmanagement fur Unternehmensfuhrung (Managementul cunoasterii pentru conducerea intreprinderii)

Autori: Violeta Mihaela Dinca

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-828-6

14,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea este destinata studentilor de la masterat din anul intai, sectia Germana a Facultatii de Administrarea Afacerilor in limbi straine, pentru a intelege modalitatile in care solutiile de managementul cunostintelor pot fi utilizate pentru a crea valoare economica.

 In primele trei capitole ale volumului sunt abordate teme referitoare la tipurile de cunostinte si evolutia lor in societatea contemporana, precum si rolul economiei cunoasterii in dezvoltarea unei culturi antreprenoriale puternice. Se insista pe termenii noi, specifici disciplinei, care datorita exemplificarilor pot fi usor intelesi de publicul cititor.

Capitolele patru si cinci prezinta aspecte interdisciplinare privind conexiunile dintre economia si managementul cunostintelor cu discipline ca filozofia sau stiintele politice. Gratie bogatiei informatiilor, dar si datorita includerii unor studii de caz, continutul manualului este adecvat nivelului de studii de masterat.

Ultimul capitol cuprinde aspecte esentiale ale modurilor variate de reprezentare a cunostintelor, acoperind astfel programa de studiu dar adaugand si informatii menite sa stimuleze interesul cititorilor pentru lectura suplimentara in domeniul tratat.

 

Produse asemanatoare