Fitness to... Italian prepositions. Theory. Exercises. Solutions

Fitness to... Italian prepositions. Theory. Exercises. Solutions

Autors: Mariana Sandulescu

Year of appearance: 2014

ISBN: 978-606-505-859-0

16,00 lei In stock: YES
Romanian Post delivery

 

Aceasta carte este al doilea din cele zece volume ale colectiei „Italiana pentru economisti. 1990-2013”, a Editurii ASE, colectie dedicata centenarului Academiei de Studii Economice din Bucuresti si implinirii a doua decenii de la reluarea studiului limbii italiene in universitatea noastra. Intrega colectie se adreseaza tuturor celor interesati de studiul limbii italiene, de la incepatori la cei care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de limba italiana. 

Autoarea realizeaza un traseu teoretic, cu caracter descriptiv si normativ al comportamentului morfosintactic al prepozitiei italiene, esentializat in reguli ilustrate cu tabele sintetice si exemple, dar si cu un inventar bogat al expresiilor idiomatice ale limbii italiene contemporane.

Lucrarea trateaza toate problemele pe care le ridica prepozitia italiana vorbitorului roman si, prin urmare, acestea sunt abordate contrastiv, evidentiindu-se constant atat aspectele diferite, cat si concordantele dintre limba romana si limba italiana. In consecinta, traducerea exemplelor in limba romana apare frecvent.

Similar products

Others have bought